Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21/05/2024, 19:46

Новоушицька

спецшкола-інтернат



Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
Погода
Курс валют
Головна » 2012 » Серпень » 2 » Ласкаво просимо!
16:16
Ласкаво просимо!
В одному із мальовничих куточків Хмельниччини, в центрі потопаючого у зелені садів та парків селища Нова Ушиця, стоїть-красується нова двоповерхова будівля. Для одних - це загальноосвітня школа-інтернат для дітей з вадами слуху та розла­дами мовлення, а для інших - рідна домівка, де ними опікуються, про них дбають, де їх завжди чекають і люблять.

 

У нашому навчально-виховному закладі на державному забезпеченні перебуває 114 дітей віком від 3 до 18 років. У ново­му, нещодавно зданому в експлуатацію приміщенні школи - обладнані сучасними меблями та технічними засобами світлі, просторі класні кімнати, кабінети індивіду­альної корекційної роботи, кабінет інфор­матики, мультимедійний комп'ютерний клас, кабінет лікувальної фізкультури, ме­дичний кабінет, ігрові кімнати, спортзал, бібліотека.

Справжній домашній затишок панує у спальних кімнатах, де діти проживають по 3-4 чоловіки, мають свою кімнату відпочин­ку, обладнану м'якими меблями, телевізо­рами. До їхніх послуг ванні та душові кім­нати, санвузли, холодна та гаряча вода. В школі-інтернаті - п'ятиразове харчування.

Вихованці охоплені гуртковою роботою, працюють спортивні секції. Щорічно учні беруть участь у конкурсах художньої само­діяльності, спортивних змаганнях. Роботи вихованців експонуються на дитячих ви­ставках творчо обдарованої молоді: Тан­цювальний колектив "Перлинка” став лауреатом другої премії в жанрі хореографії на V Всеукраїнському фестивалі "Щедрик-ведрик збирає зірочки”, який проходив у м.Ялта в листопаді 2011 року.

Випускники здобувають базову загальну середню освіту та продовжують навчання у Вінницькій загальноосвітній школі-інтерна­ті для глухих дітей, Ужгородському коледжі декоративного мистецтва, Херсонському медичному коледжі, Острозькій спецшколі-інтернаті для глухих дітей, в Кам'янець-Подільському будівельному коледжі, Новоушицькому технікумі та інших навчальних закладах.

26 квітня 2012 року, о 10 годині, Ново­ушицька загальноосвітня спецшкола-інтер­нат гостинно запрошує всіх бажаючих на День відкритих дверей. Колектив школи радо зустріне батьків майбутніх вихован­ців та надасть кваліфіковану консультацію, а учні з радістю продемонструють свої та­ланти.

 

С.Чорноконь, директор Новоушицької спецшколи-інтернату.

Переглядів: 682 | Додав: RichBoy_nu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Радіо
Архів записів
Друзі сайту
Управління освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Новоушицький НВК Новоушицька районна державна адміністрація
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт працює

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz
Игорь Демянов